Archives: Schedule

Post Type Description

E-mentes Buli

A második napi előadások után méltó módon szeretnénk elkoccintani a legszerencsésebb találkozásokat. A jó étel és finom ital adott, a talpalávalót pedig rendhagyó módon nem elektro-playlistről, hanem hagyományos lemezekről szolgáltatja Karak. A leghuncutabb funky ritmusokra számítsatok.

VIP vacsora

Mielőtt elkezdődne az idei konferencia, szeretnénk kellőképpen megünnepelni, hogy összejöhetett a hetedik kiadás, ezér meghívunk egy nagyszerű vacsorára, ahol találkozhatsz a konferencia legfontosabb szereplőivel egy mennyei vacsora és egy feledhetetlen bor mellett.

Kultúrsokk – prológus

Közösen meglátogatjuk a marosvásárhelyi Kultúrpalotát, ez ugyanis a város legikonikusabb épülete. Ne csupán egy egyszerű, unalmas, nyaktekergetős toporgásra gondoljon a kedves látogató, ugyanis lesz meglepetés kortárs és digitális módra. Ezzel kezdődik a digitális móka.

M.I. együtt – mesterséges intelligencia ökoszisztéma építés közös érdekek mentén

Egy új, gyorsan fejlődő területen, amelynek a hatását sokan az elektromosságéhoz hasonlítják kiemelten fontos, hogy a szereplők együttműködjenek. A mesterséges intelligencia 3 új iparágat hoz létre (az adattermelés, a technológia fejlesztés és a technológiai bevezetések iparát), amelyek szereplői mind a hazai, mind a globális versenyben meg kell állják a helyüket. Hogyan tud együttműködni egy országos közösség közös érdekek mentén? Milyen fő akadályok vannak a piaci elterjedésben? Milyen jól működő piacokra van szükség a legjobb lehetőségek kihasználásához? Milyen korlátozásokra van szükség a veszélyek elkerüléséhez? Milyen szerepe lehet ebben az államnak? A magyar mesterséges intelligencia stratégia kialakításának és piac építésének folyamatának tapasztalatairól számol be Szertics Gergely, a magyar MI Koalíció szakmai vezetője.

Mesterséges kreatív marketing

Miért nincs és mitől lesz “Székelyföld” brand? Élhető-e a kreatív marketing hivatás Erdélyben? Miért jó, hogyha egy vállalkozás költ arra, hogy jó ötletei lehessenek? Hogyan váljunk láthatóvá a rohanó piacon?

Olyan kérdések, amelyek évek óta foglalkoztatják úgy a közszférát, mint a vállalati és politikai képviselőket is Erdélyben és Székelyföldön. Nem konkrét válaszokat keresünk, inkább igényt teremtünk a kreatív hozzáállásra a vállalkozói szürke hétköznapokban, a személyes mindennapokban és a nemzetközi szintű regionális kommunikációban.

 

Okokról és célokról beszélget:

  • Kelemen Attila, maketing igazgató – OTP Bank Románia
  • Seer László, egyetemi oktató – Corvinus Egyetem, Bábes-Bolyai Tudományegyetem
  • Héjj Szilárd, maketingarc
  • B. Szabó Zsolt, marketing igazgató – CreaThink
Copyright 2019 It Plus Klaszter.