Rólunk

A konferenciáról

Digitális Székelyföld Konferencia

Természetesen a mesterséges intelligenciáról!

Digitális Székelyföld Konferencia

Erdély legfontosabb szakmai fóruma, amely most már hetedik alkalommal ajánl közös kommunikációs és fejlődési felületet a résztvevők és előadók számára egyaránt. A kihívásokkal nem kell egyedül szembeszállnod! Építsünk okos jövőt, és gondolkozzunk közösen StartUpok, kis és nagyvállalati vezetők és alkalmazottak, szakértők, oktatók, politikusok, diákok és laikusok egyaránt.

A DSz nem csak informatikusokról és informatikusoknak szól, hanem mindenkinek, aki olvasott már e-mailt telefonról, küldött üzenetet Facebookon, keresett vagy adott már el Google-n, és szintet szeretne lépni a digitális világ eszközeivel a saját szakterületén.

A 7. kiadás

2019-ben az esemény helyszíne Marosvásárhely, ahol végre a digitalizációs és szakmai lehetőségek terén is beszélhetünk összefogásról és együtt gondolkodásról a mesterséges intelligencia (AI) tükrében. Új helyszín, új lendület és rengeteg színes program amellett, hogy elbeszélgethetsz szakértőkkel, akik segíthetnek vállalkozásod következő lépcsőfokra léptetésében. Az előadások, workshopok és fórumok mellett, lesz meglepetés e-buli, digitális kütyü bemutató, goTransylvania kirándulás borkóstolóval  és még nagyon sok meglepetés.

A szervezők

Az IT Plusz Klaszter tagjai és barátai évek óta legjobb tudásuk szerint próbálják évről évre jelentősebbé tenni a konferenciát. Bízunk abban, hogy évek során sikerült elég tudást és tapasztalatot összegyűjteni, de hogy ti is biztosak lehessetek benne, minden évben szakemberek segítségével állítjuk össze a konferencia programját és kommunikációját.

A meghívottak

Igyekszünk minden évben olyan embereket meghívni, akik jelentős szakmai tudással rendelkeznek, de mindemellett fontos, hogy ez a konferencia a találkozások és a kommunikáció helyszíne kíván lenni, ezért helyet kapnak olyan szakemberek és cégek előadásai is, akik példái és ötletei könnyen segíthetnek vállalkozásod továbbgondolásában. Eddigi meghívottaink közül: Deutch Tamás, Winkler Gyula, Daradics Kinga (MOL), Egyed Zoltán (Google), Erdei Balázs (San Franciso TET attasé), Kolumbán Gábor, Antal Arpád (Sepsiszentgyörgy), Kmetty József (KURT) és sokan mások a székelyföldi, magyarországi és nemzetközi tanügyi, vállalati, közéleti, kutatás-fejlesztési és egyéb szakmákból. 

Te

Hogyha része akarsz lenni egy olyan fejlődő erdélyi közösségnek, akik egymást segítve lesznek a piacon egyediek és sikeresek, akkor várunk szeretettel. A nagyágyúkon túl, szóba állhatsz olyan vállalkozókkal, akik folyamatosan jobban, kreatívabban akarják csinálni és nem elégszenek meg a középszerű szeméttel. Itt a konferencián takarítunk és közösen találjuk meg a legmegfelelőbb digitális ösvényeket, amelyek végén a siker várja vállalkozásod.

A mottó

Természetesen a mesterséges intelligenciáról!

A 7. Digitális Székelyföld Konferencia körbejárja a mesterséges intelligencia által kínált lehetőségeket a lehető legtöbb szempontból. Biztosan sikerül megtalálni a megfelelő eszközt, bármilyen vállalatot is vezess. Mindehhez csak annyit kell tenned, hogy közösségben gondolkozol és nyitottan kérdezel másokat. Szóval, éljük át közösen a digitális jövőt!

Copyright 2022 - IT Plus Klaszter ©