Cilip Árpád

Cilip Árpád, Hargita Megye Fejlesztési Ügynökség igazgatója 2019 óta, valamint a Székely Termék Védjegy rendszer koordinátorja.

Hargita Megye Fejlesztési Ügynökség a Hargita Megye Tanácsa által létrehozott szervezet, melynek fő küldetése Hargita megye fejlődésének előmozdítása. Az ügynökség egy nyitott és fejlődő jellegű szervezetként tevékenykedik, programjaival a vállalkozásbarát környezet kialakítását támogatja, valamint ösztönzi az innovatív ötleteket, a munkahelyteremtést és a vállalkozói szellemet. Fő hangsúlyt fektet a fiatalok szakmai képzésére és az oktatás népszerűsítésére, miközben konkrét projektekkel segíti a gazdaság és a társadalom problémáinak megoldását.

Az ügynökség átfogó tevékenységei között szerepelnek az erdőgazdálkodás és a környezetvédelem támogatása, a mezőgazdaság fejlesztése, valamint a helyi termékek és kistermelők piaci pozíciójának erősítése. Ezenkívül részt vesznek az Európai Unió által támogatott projektjeikben, melyek a régió fejlődését és fenntarthatóságát célozzák meg.

Az ügynökség olyan projektekben és partnerségekben vesz részt, melyek a közösség és a vállalkozások fejlődését támogatják, és céljuk a Hargita megye gazdasági és társadalmi előrelépésének előmozdítása.

Scroll to Top