Kodok Márton

Kodok Márton Google Cloud szakértő, a Cloud Innovators program bajnoka, a REEA.net vezető szoftverfejlesztője, aki olyan cégeknél vezette a több millió felhasználót kiszolgáló komplex és elosztott webes backendek megvalósítását, mint a FreeLogoServices, Vodafone, LogoMix, Deluxe, WaterSmart, Ausschreibungsdienste és még sok más.

A StackOverflow egyik legnépszerűbb felhasználója, több mint 201K hírnévponttal. Mentor és tanácsadó startupok számára. Aktív közreműködője olyan nyílt forráskódú megoldásoknak, mint a Beanstalkd konzol és a Riak admin felület. A felhőtechnológiák, a skálázhatóság, a HA, a Serverless, a Cloud Run, a Vertex AI és az olyan adatbázisrendszerek szakértője, mint a BigQuery, a Redis, a MySQL és az Elasticsearch. Érdeklődési körébe tartozó témák: backend webfejlesztés, felhőalapú számítástechnika, közösségépítés, monitoring, DevOps és a rendszerek folyamatos fejlesztése.

Előadása:
Bevezetés a Model Garden és a GenApps-be Google Cloudon

Előadásában Márton bemutatja a Google Cloud AI portfólióját, a Vertex AI-t, generatív AI / LLM / Foundation modelleket és Model Garden példákat.

Scroll to Top