Márton Kodok

Márton este expert Google Developer Expert (GDE) pe Cloud, campion în cadrul programului Cloud Innovators, arhitect de software la REEA.net, care a condus implementarea unor backend-uri web complexe și distribuite care deservesc milioane de utilizatori pentru companii precum FreeLogoServices, Vodafone, LogoMix, Deluxe, WaterSmart, Ausschreibungsdienste și multe altele.

Un utilizator de top pe StackOverflow cu peste 201 000 de puncte de reputație. Mentor și consultant pentru startup-uri. Contribuitor activ la soluții open-source, cum ar fi consola Beanstalkd și interfața de administrare Riak. Expert în tehnologii cloud, scalabilitate, HA, Serverless, Cloud Run, Vertex AI și sisteme de baze de date precum BigQuery, Redis, MySQL și Elasticsearch. Subiectele care îl interesează sunt dezvoltarea de web backend, cloud computing, crearea de comunități, monitorizare, DevOps și îmbunătățirea continuă a sistemelor.

Prezentare:  Introducere în Model Garden și GenApps pe Google Cloud

În prezentarea sa, Márton va detalia portofoliul Google Cloud AI, Vertex AI, modelele generative AI / LLM / Foundation și exemple Model Garden.

Scroll to Top