Conferința Secuimea Digitală, ediția 9.

27-28. Octombrie 2023

Conferința Secuimea Digitală, ediția 9.

Conferința Secuimea Digitală este cel mai mare forum profesional al comunității maghiare de IT din Transilvania. Aceasta inovează, împuternicește și încurajează comunitatea profesională cu un elan neîntrerupt.

Profesioniști din țară și din străinătate prezintă cele mai recente inovații din spațiul digital, modele operaționale de succes și aplicații practice.

Viziunea conferinței

Viziunea conferinței este ca, până în 2030, Ținutul Secuiesc să devină o regiune în care produsele și serviciile cu valoare adăugată mare vor reprezenta cea mai mare parte a producției economice.
Digitalizarea și industriile creative, precum și soluțiile materiale și tehnice pe care acestea le oferă sunt fundamentale pentru această viziune. 2 zile, peste 300 de participanți, peste 50 de raportori A 9-a Conferință Secuimea Digitală.

Prezentatori

Despre organizatori

Clusterul IT Plus consolidează cooperarea între actorii din domeniu pentru a permite întreprinderilor și profesioniștilor IT din Secuime și din Transilvania să facă față în mod eficient provocărilor pieței internaționale și locale, să ofere servicii competitive și de înaltă calitate.

Clusterul IT Plus a fost înființat în 2013 cu sediul în Miercurea Ciuc. Au fost asociate paisprezece companii IT, Consiliul Județean Harghita, Primăria Municipiului Miercurea Ciuc, Facultatea de Științe Economice și Umane a Universității Sapientia, Liceul Márton Áron și Agenția de Dezvoltare Regională Centrală. De atunci, numărul de membri ai clusterului a crescut constant, aderând mai ales persoane din județele Harghita, Covasna, Mureș, Satu Mare și Cluj-Napoca. Funcționarea și managementul organizației este asigurată în prezent de echipa executivă a Asociației IT Plus.

Funcționarea și managementul organizației este asigurată în prezent de echipa executivă a Asociației IT Plus.

Secuimea Digitală

0
Zile
0 +
Participanți
0 +
Prezentatori
0
Zile
0 +
Participanți
0 +
Prezentatori

Eficiență 2.0

Pentru o lungă perioadă de timp, dezvoltarea umană s-a bazat pe faptul că oamenii se învățau unii pe alții. În procesul de învățare, noile generații au descoperit deficiențele lucrurilor și au reușit să îmbunătățească procesele inițiale, devenind astfel din ce în ce mai eficiente. Dar computer-ul și software-ul nu aveau această capacitate. Programarea, funcționarea și eficiența lor depindeau de intervenția umană. Programarea, funcționarea și eficiența lor depindeau de intervenția umană.

Astăzi, însă, ne aflăm în pragul unei revoluții tehnologice în care intrăm într-o eră în care software-ul și algoritmii sunt capabili să învețe, să evolueze, să se rescrie și să se optimizeze în mod autonom prin intermediul inteligenței artificiale (AI), al modelelor lingvistice mari (LLM) și al învățării automate (ML). Întrebarea este cum putem pune aceste noi tehnologii în slujba eficientizării și mai mult a proceselor noastre industriale, comerciale, de dezvoltare și de management.

Teme

Conferința din acest an se va axa pe subiecte precum automatizarea industrială și robotica, aplicațiile inteligenței artificiale, securitatea cibernetică, proiectele actuale și cercetarea privind utilizarea IT în domeniul sănătății. Vor fi discutate noile tendințe tehnologice și modul de eficientizare a proceselor de dezvoltare software. Vom vorbi, de asemenea, despre modul în care digitalizarea poate ajuta întreprinderile locale și municipalitățile să își îmbunătățească afacerile și, ca întotdeauna, educația va fi un punct cheie al conferinței noastre.

Bilete

Bilet complet

2 zii
550 lei
 • Biletul include:
 • prezența la toate evenimentele
 • prânz și cină
 • Workshop
Popular

Bilet zilnic

1 zi
300 lei
 • Biletul include:
 • participarea la evenimentele zilnice
 • prânz și cină
 • Workshop

Bilet de student

întregul eveniment
275 lei
 • Biletul include:
 • transport de pe ruta Cluj Napoca - Tîrgu Mureș - Odorheiu Secuiesc
 • cazare și masă
 • Workshop
Popular

Bilet de student

1 zi
150 lei
 • Biletul include:
 • participarea la evenimentele
  zilnice
 • prânz și cină
 • Workshop

Contact

Conferința este o oportunitate excelentă pentru toate start-up-urile transilvănene de a se prezenta printre cei mai buni. Contactează-ne!

Scroll to Top