Attila Bustya

Attila Bustya este un inginer mecanic din Miercurea Ciuc, care a absolvit economia și ingineria mecanică. Experiența sa profesională include colaborarea cu Foris Engineering, Exact Roofing, Oficiul European de Brevete și ColibriLabs, cu această companie, pe care a fondat-o, a câștigat mai multe competiții pentru startup-uri. Din 2015, a lucrat la Spider Drone Security, unde a obținut un record mondial Guinness World Record la zborul dronelor. În 2019, s-a alăturat echipei Siemens Energy, unde a coordonat mai multe proiecte complexe, cum ar fi modernizarea turbinelor cu gaz ale uzinei Volkswagen din Wolfsburg, un proiect în valoare de peste 40 de milioane de euro. În plus, și-a asumat provocarea de a fi responsabil de punerea în funcțiune electrică a centralei nucleare de rezervă cu reacție rapidă a centralei nucleare Krško.

De-a lungul carierei sale, a susținut prezentări la mai multe conferințe privind inteligența artificială și agricultura de precizie, inclusiv la conferința “”Războiul dronelor”” de la Viena, la conferința Mobile IT și la Mobile Marketing Innovation Day. Pe lângă munca sa, este interesat de sporturile cu motor, drumeții, pescuit, programare și securitate cibernetică.

În prezent, studiază rețelele de calculatoare, cloud computing, securitatea cibernetică și programarea sistemului de operare Linux, domenii în care deține certificări recunoscute la nivel internațional.

Scroll to Top