Zoltán Dávid

Zoltán Dávid, cu o experiență în inginerie (inginer în informatică, 2004, BME), împreună cu cinci prieteni, au construit un software B2B ca serviciu care este acum folosit de dezvoltatori din sute de organizații, inclusiv Microsoft, guvernul digital islandez și mici întreprinderi nou înființate. De unde vine el, acesta este un mare succes. El proclamă că, având o pregătire inginerească clasică (de exemplu, fizică, informatică, matematică) și puțină deschidere, oricine poate stăpâni abilități de clasă mondială, cum ar fi vânzările, gestionarea produselor și planificarea strategică. Din experiența sa, regiunea noastră găzduiește ingineri incredibil de talentați, care sunt individual competitivi la nivel mondial ca angajați sau liber profesioniști. De asemenea, el are convingerea că, lucrând împreună, aceștia pot construi companii listate la nivel mondial, cu o creștere rapidă și generatoare de venituri, capabile să se întreacă concurenții lor din SUA, chiar dacă aceștia din urmă pornesc cu mult mai mult capital și cu o cultură de vânzări mai bună.

Prezentare în plen: ConfigCat, călătoria a 6 ingineri către primul milion de dolari

În această prezentare, vom arăta cum și cu ce pași concreți, 6 dezvoltatori de software, fără ajutor extern, au construit un startup SaaS care este folosit de peste 300 de companii din întreaga lume.

Workshop: Gestionare online Feature flag utilizând ConfigCat, pe o varietate de platforme

Lansare în etape, Canary release, testare în producție, Feature flag: aceste concepte se referă la modul în care marile companii, precum Facebook, Google, Spotify (și celelalte companii mari, infame) evită noile caracteristici dezastruoase ale software-ului și la modul în care startup-uri de succes, precum Clipchamp (achiziționat de Microsoft), lansează caracteristici noi cu adevărat îndrăgite. Trucul de bază nu este niciodată o vrăjeală de marketing, ci aproape întotdeauna o aplicare inteligentă a unui singur truc ingineresc: stegulețe de caracteristici bine plasate în cod și apoi bine utilizate. În acest atelier vă vom arăta cum să folosiți bine această tehnică. Vom codifica și vom intra, de asemenea, în pielea unui manager de produs – și vom analiza cele mai bune practici în ambele roluri. Atelierul este interactiv, nu ezitați să puneți întrebări și vom discuta orice problemă care apare. Până la sfârșitul atelierului, veți înțelege cel puțin de ce se face atâta hype în jurul conceptului feature flag. În cel mai bun caz, veți afla, de asemenea, dacă feature flag-urile vă sunt de ajutor și cum să le folosiți dacă aveți propriul startup.

Scroll to Top