Balássy György

Balássy György villamosmérnök, jelenleg architectként a LastPass jelszókezelő platformot fejleszti. Mielőtt a LastPass csapatához csatlakozott, a LogMeIn számos termékén dolgozott principal engineer és engineering manager pozícióban, valamint a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen webes megoldások fejlesztését oktatta. Jelentős szerepet vállalt a Microsoft .NET platform magyarországi bevezetésében előadóként, konzulensként, több könyv társszerzőjeként és meetup sorozatok házigazdájaként. Közösségi tevékenységéért 2004-ben Magyarországon elsőként kapta meg a Microsoft Most Valuable Professional címet.

Plenáris előadása:
Homo Productivitus

Számos eszköz és keretrendszer létezik egy fejlesztőcsapat hatékonyságának növelésére, de mindegyik csődöt mond, ha nem figyelünk oda az emberekre. Az előadásban arra mutatok konkrét példát, hogy milyen pozitív következményekkel járhat, ha azzal motiváljuk a csapatot, hogy olyan környezetet teremtünk, amiben szabadon engedhetik a mérnöki kreativitásukat és felhatalmazzuk őket komolyabb döntések meghozatalára.

Workshop:
Szuper kódot írok, miért nem vagyok már senior?

A beszélgetés során azokat az erőket járjuk körül, amik a szakmai tudáson túl hatással lehetnek arra, hogy egy szoftverfejlesztő megkapja-e az áhított előléptetést, és megnézzük azt is, hogy milyen módszerekkel tudjuk ezeket az erőket befolyásolni.

Scroll to Top