György Balássy

György Balássy, inginer electrician, dezvoltă în prezent platforma de gestionare a parolelor LastPass în calitate de arhitect. Înainte de a se alătura echipei LastPass, a lucrat la mai multe produse LogMeIn în calitate de inginer principal și manager de inginerie și a predat dezvoltarea de soluții web la Universitatea de Tehnologie și Economie din Budapesta. A jucat un rol important în introducerea platformei Microsoft .NET în Ungaria în calitate de vorbitor, consultant, coautor al mai multor cărți și gazdă a unor serii de întâlniri. În 2004, a fost prima persoană din Ungaria care a primit premiul Microsoft Most Valuable Professional pentru activitățile sale comunitare.

Prezentare în plen: Homo Productivitus

Există multe instrumente și cadre pentru a îmbunătăți eficiența unei echipe de dezvoltare, dar toate eșuează dacă nu se acordă atenție oamenilor. În această prezentare, vom vedea un exemplu concret al consecințelor pozitive ale motivării echipei prin crearea unui mediu în care aceasta își poate da frâu liber creativității inginerești și îi va împuternici să ia decizii serioase.

Workshop: Scriu coduri grozave; de ce nu sunt deja senior?

În această discuție, vom explora forțele care, dincolo de cunoștințele profesionale, pot influența dacă un dezvoltator de software primește sau nu promovarea pe care și-o dorește și vom analiza modalitățile prin care putem influența aceste forțe.

Scroll to Top