Júlia Véglesi

Julia Veglesi a absolvit University College London cu o diplomă în economie în 2018. Și-a început cariera la Citibank, la Budapesta, unde a dobândit expertiză în domeniul finanțării proiectelor verzi, al emisiunilor de obligațiuni suverane și al evaluării riscului de credit, în calitate de analist în cadrul Corporate & Investment Banking. Făcând tranziția către domeniul finanțării impactului social, a fost manager de investiții la Impact Ventures, un fond de impact social de pionierat din Europa Centrală și de Est (ECE).

În rolul actual, Julia se află în vârful de lance al finanțării durabile, lucrând cu Richmond Global Sciences, un start-up cu sediul la Londra. În cadrul unui parteneriat cu Harvard Business School, ea conduce dezvoltarea de instrumente de analiză ESG (mediu, social și guvernanță) bazate pe software și inteligență artificială, care permit investitorilor și factorilor de decizie din cadrul companiilor să facă alocări de capital responsabile și durabile.

Julia este speaker TEDx, ea și-a prezentat discursul “The Price of Everything” (Prețul tuturor lucrurilor) în noiembrie 2022. Dincolo de realizările sale profesionale, este președinta Asociației Maghiare a Absolvenților din Marea Britanie, dedicată creării de conexiuni între absolvenți și promovării dezvoltării profesionale. În timpul liber, Julia este o triatlonistă entuziastă, întruchipând o abordare bine structurată și dinamică a vieții.

Prezentare: Calea verde în Fintech

Vino alături de noi într-o călătorie specială în lumea Fintech, unde vom explora elementele de bază și complexitatea ESG (mediu, social și guvernanță). Explorăm împreună modul în care ESG devine nu doar o tendință cool, ci și o tendință valoroasă pentru investitori și companii, și analizăm impactul mediului de reglementare. Vom analiza mai în profunzime modul în care ESG modelează noi soluții financiare și tehnologice și vom afla despre principalii actori din acest spațiu dinamic. O discuție relaxată și inspirată într-un panel care vă va inspira să gândiți în moduri noi.

Scroll to Top