Máté Láng

În propriile sale cuvinte, Máté este un geek extrovertit și un software ninja. Este pasionat de sistemele distribuite, cloud computing, ecosistemul Java, software-ul cu sursă deschisă și Linux. În ultimii ani, a conceput, a proiectat și a livrat servicii de tip cloud-first, scalabile și mentenabile, în mare parte de la zero.

Îi place să se implice activ în construirea unui produs de la început, nu doar scriind codul, ci și asamblând echipe de ingineri de succes. Dacă și-ar scoate căștile, probabil că am auzi muzică metalică fără urlete și este, de asemenea, un percuționist începător.

Prezentare în plen: Construirea de software la limita dintre haos și ordine

Singura constantă în industria software este schimbarea. Prezentarea va evidenția un set de standarde și “reguli nescrise” care pot fi urmate pentru a produce software transparent și modern într-un mod prietenos pentru programatori și clienți.

Prezentare în secțiunea Cloud & DevOps: Managementul infrastructurii folosind metode de inginerie software

În prezent, gestionăm sisteme distribuite foarte complexe care rulează în cloud. Cultura DevOps a apărut în ultimii câțiva ani și este încă foarte tânără. Această conferință va prezenta câteva idei și strategii care s-au dovedit a fi utile în contextul dezvoltării de software și care pot fi utilizate în gestionarea infrastructurii cloud. Se vor demonstra aceste tehnici prin câteva exemple concrete, folosind Terraform, AWS, Kubernetes și Helm.

Scroll to Top