Kristóf Tamás

Din 2017, Kristóf a fost implicat în peste 200 de proiecte de testare de intruziune și evaluare a vulnerabilităților (aplicații web, de infrastructură, mobile și desktop, dispozitive OT și IoT) și peste 50 de proiecte de gestionare a incidentelor și de analiză malware. A absolvit ca inginer informatician la Universitatea de Tehnologie și Economie din Budapesta, iar de atunci a obținut certificările CREST, GIAC și OSCP. Până în prezent, a participat la peste 100 de competiții CTF (uneori în calitate de organizator).

Prezentare: Tales of the…’ – povești din lumea gestionării incidentelor

Studii de caz din viața reală și lecții învățate în domeniul gestionării incidentelor și al criminalisticii digitale, de la experții de la Ukatemi. În cadrul acestei prezentări tehnice aprofundate, îi așteptăm pe toți cei interesați de ceea ce putem face în primele minute-ore-zile după un atac cibernetic de succes. Teme abordate: phishing, ransomware, recuperarea fișierelor, analiza malware.

Workshop: Web hacking 101

Experții Ukatemi vor prezenta cele mai frecvente vulnerabilități web și cum să le detectezi (inclusiv top 10 OWASP), cu exemple reale, demonstrații și exerciții pregătite pentru participanții la workshop. IMPORTANT! Participanții sunt rugați să își aducă propriul laptop + Kali Linux (are toate instrumentele necesare preinstalate).

Scroll to Top