Tamás Kristóf

Kristóf 2017 óta több mint 200 behatolásvizsgálati és sebezhetőségi vizsgálati projekten (webes, infrastrukturális, mobil- és asztali alkalmazások, OT és IoT eszközök), valamint 50+ incidenskezelési és malware-elemzési projekten vett részt. Mérnök-informatikusként végzett a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen, azóta CREST, GIAC és OSCP tanúsítványokat is szerzett. Máig több mint 100 CTF versenyen vett részt (időnként szervezőként).

Szakmai előadás:
‘Tales of the…’ – történetek az incidenskezelés világából

Valós életből hozott esettanulmányok és tanulságok az incidenskezelés és digital forensics területéről, az Ukatemi szakértőitől. Ezen a mélyebb szakmai előadáson mindenkit szeretettel várunk, akit érdekel, hogy mit tehetünk egy sikeres kibertámadás utáni első percekben-órákban-napokban. Témák: phishing, ransomware, file visszaállítás, malware elemzés.

Workshop:
Web hacking 101

Az Ukatemi szakértői bemutatják a leggyakoribb webes sérülékenységeket és azok feltárásának módszereit (kitérve az OWASP top 10-re is). Valós példákkal, demonstrációkkal, a workshop résztvevői számára előkészített gyakorlatokkal. FONTOS! Kérjük a résztvevőket, hogy hozzanak saját laptopot + Kali Linuxot (abban minden használni tervezett eszköz előre telepítve van).

Scroll to Top