Tamás Csaba

Tamás Csaba jelenleg Berlinben, az Amazon Web Services vezető felhőszolgáltatónál dolgozik stratégiai tanácsadóként az ún. Digitális Natív ügyfelekkel. Munkája során a kliensek versenyképességének növelését támogatja a mesterséges intelligencia és a nagy mennyiségű adatelemzés (Big Data) által kínált lehetőségek kiaknázásával. Ezt megelőzően dolgozott egy németországi FinTech startup technikai és termékigazgatójaként, valamint digitális termékfejlesztési osztályvezetőként egy osztrák, multinacionális vállalkozásnál.

Plenáris előadása:
A mesterséges intelligencia hatása a munka jővőjére

Különböző elemzőcégek egybehangzó véleménye szerint, a mesterséges intelligencia még ebben az évtizedben átformálhatja valamilyen formában a munkahelyek harmadát Európában és az Egyesült Államokban. Ez a folyamat hosszú távon pozitív gazdasági növekedéshez vezethet, rövid távon azonban az egyes egyének megélhetését is veszélyeztetheti. Elemzők szerint, könyvelők, bankárok, marketingesek, jogi és pénzügy tanácsadók lehetnek a legérintettebek, de a változás az informatikus mérnököket sem kerüli el. Ez az előadás arra keresi a választ, hogy mire kell felkészülnie azoknak a generációknak akik a karrierjük során valószínűleg szembetalálkoznak a mesterséges intelligencia transzformatív hatásával.

Szakmai előadás:
DevOps gyakorlat kiterjesztése a Platform Engineering irányában

A DevOps az elmúlt másfél évtizedben felgyorsította a fejlesztési és szoftware kiadási folyamatokat. Az időközben tapasztalt kihívásokat most egy új folyamat, az ún. Platform Engineering próbálja feloldani. Erről fog egy rövid bevezetőt tartani Tamás Csaba, stratégiai tanácsadó.

Scroll to Top